top of page

5 tips for å velge de perfekte plissegardiner til ditt hjemmekontor

Plissegardiner er blitt et trendy alternativ for hus og kontor over hele Norge. Denne populariteten skyldes både det robuste designet som passer til ethvert interiør, og allsidigheten som de tilbyr for å håndtere lys og personvern. 


En essensiell faktor for å øke produktiviteten på ditt hjemmekontor, er det visuelle miljøet du omgir deg med. Som en følge av dette er valg av solskjerming, spesielt plissegardiner, utrolig viktig. Så hva gjør plissegardiner til et godt valg for moderne kontorer? Og hvordan kan de forbedre både estetikk og funksjonalitet?


plissegardiner til hjemmekontor

Her er fem tips for hjelp til å velge plissegardiner  til ditt hjemmekontor


1. Forstå ditt lysbehov

Plissegardiner er allsidige og kan tilpasses ethvert belysningsbehov. De gir god lysregulering, som er viktig på et hjemmekontor. Ønsker du fullstendig black out, eller kanskje filtrert lys? Når du forstår hva behovet ditt er, kan du velge riktig type (semi-trasparent, transparent eller black out) og farge på plissegardinen du vil ha.


2. Tenk på plassen din

Plassen er et kritisk aspekt når man vurderer plissegardiner til et hjemmekontor. Er vinduene dine store og brede, små og smale, eller kanskje i en spesiell form? Med gratis befaring fra Bærum Solskjerming kan vi hjelpe deg med å bestemme hvilke typer plissegardiner som best passer ditt hjemmekontor. Vi måler opp og gir råd om hva som vil fungere best for dine spesifikke vinduer.


3. Estetikk er nøkkelen

Hjemmekontoret skal ikke bare være funksjonelt, det bør også være et sted som inspirerer og løfter humøret. Plissegardiner kommer i en rekke stiler, farger og teksturer. Du kan velge gardiner som konturerer rommet ditt og skaper et imponerende visuelt uttrykk. Husk, din personlige smak er viktig!


4. Vurder praktisk bruk

Når du velger plissegardiner, bør du ikke bare fokusere på designet, men også enkelheten i bruk. Er du ute etter manuell betjening eller motorens bekvemmelighet, vil du vurdere å få montert gardinene på innsiden eller utsiden av vinduskarmen? Disse er alle faktorer som du bør vurdere, og Bærum Solskjerming kan hjelpe deg hvert skritt på veien, inkludert montering av plissegardiner.


5. Ikke glem personvern

Ofte oversett i innredningsverdenen er mulighetene til å begrense innsyn. Et hjemmekontor må være et rom hvor du kan jobbe uforstyrret. Plissegardiner kan bidra til å kontrollere nivået av innsyn , uten å ofre naturlig lys.Plissegardiner framstår som et ideelt valg for det moderne hjemmekontoret. De er ikke bare attraktive, men gir også funksjonalitet til å håndtere lys, personvern og varme – alt som karakteriserer et praktisk, behagelig og effektivt arbeidsmiljø.


Bærum Solskjerming har over ti års erfaring i bransjen og vi forstår viktigheten av å velge riktig solskjerming til ditt hjemmekontor. Vi er her for å hjelpe deg, tilbyr gratis befaring, måling og veiledning. Book en gratis befaring med oss i dag for å finne de perfekte plissegardinene for ditt hjemmekontor.

Comments


bottom of page