top of page

OM OSS

IMG_20210322_164855.jpg

Bærum Solskjerming er ditt lokale og foretrukne valg når det gjelder alt av solskjerming, både innendørs og utendørs.

Helt siden starten har vi vært opptatt av å skille oss ut fra våre konkurrenter ved å tilby skikkelige, gode produkter til en konkurransedyktig pris. Vårt hovedfokus er å gi deg som kunde den beste kundeservicen og oppfølgingen.

Bærum Solskjerming er et familiedrevet firma, som eies og drives av Kristiansen Group AS.

Kristiansen Group omsatte for godt over 11 millioner i 2022, med hundrevis av fornøyde kunder.

Det er hovedsakelig privatmarkedet som er i vår portefølje, men vi leverer også til små og store prosjekter til bedrifter, sameier og kommuner. Vi har også en egen avtale med boligbyggerlaget ABBL - se mer om den her.  

 

Det er ekteparet Nichlas og Natalie Kristiansen som startet opp aksjeselskapet i 2020, etter mange års erfaring med solskjerming i enkeltmannsforetaket Kristiansen Bygg & Service. Det tok ikke lang tid før lokalmiljøet innså at Bærum Solskjerming var førstevalget på solskjerming, så lillebror til Nichlas, Kevin Kristiansen, kom fort med på laget.

Etter et år var det igjen behov for utvidelse, denne gangen var det Natalies tvillingbror, Aleksander Nord-Varhaug som ble med på moroa.

Bærum Solskjerming har lager og produksjonslokale på Jar, i Bjerkelundsveien 18D.

Dette lageret er ikke bemannet, så husk å lage av avtale med oss hvis du vil komme innom på besøk.

Vi ser frem til å høre fra deg og er klare for å hjelpe deg til å bli skikkelig fornøyd med solskjerming hjemme hos deg!

LES MER OM ALLE VÅRE FORNØYDE KUNDER HER

Dette er Bærum Solskjerming!

bottom of page